28
apr

Dnevna Doza Sreće – Restoran Porto

Ako želite da se istaknete u poslovnom svijetu kojom god djelatnošću da se bavite, morate prije svega detaljno isplanirati, a onda i realizovati najbolju verziju vašeg biznisa.

Mi smatramo da smo uspjeli u tome, i zato u nastavku možete pročitati sve pojedinosti koje se tiču našeg restorana, sagledane sa svakog aspekta koji bi mogao biti presudan pri donošenju odluke da li smo mi pravi izbor za vas.

Lokacija i ambijent restorana Porto

Da li možete zamisliti restoran u srcu Podgorice koji svojim bajkovitim ambijentom čini da se osjećate kao da ste na moru? Gdje je usluga fantastična, a hrana nestvarnog ukusa? Ako nas pitate, mislimo da je to prava doza sreće za sve hedoniste.

Složili bismo se da je prvi utisak o nekom restoranu najbitniji i najvjerodostojniji. Na taj prvi pogled možemo zaključiti koliko pažnje i ljubavi je satkano u svakom kutku tog mjesta, sa kojom dozom elegancije i poštovanja pristupa osoblje koje vas poslužuje, i na kraju, ono najbitnije, koliko će hrana odgovarati vašim gurmanskim čulima.

Ako bi se nadovezali na priču o enterijeru, mogli bismo govoriti o nevjerovatnoj kombinaciji prefinjenih boja, zelenila i kamena.

Sami ulazak izgleda kao predivan hodnik porodične kuće kako bi se naši posjetioci mogli blisko povezati sa nama, jer mi zaista jesmo porodica, i na isti takav način posmatramo i svakoga od vas koji nas udostojite dolaskom.

Prostor u kojem preovladavaju žuborenje vode i palme oplemenjuje svakog našeg posjetioca, dok se u vazduhu uvjek osjeća dobro raspoloženje. Sigurni smo da ćete posebno zavoljeti staklenu vinsku galeriju koja vas mami da isprobate širok asortiman vina koja imamo u ponudi.

Posmatranje svega što vas okružuje, dok uživate u fascinantnim aromama naših specijaliteta, probudiće u vama maštu koja će vas odvesti u najljepše tople krajeve, na najljepšim obalama mora. Zahvaljujući Mediteranskom stilu, učinićemo dolazak ljeta još slađim.

Svaki detalj je dizajniran tako da se savršeno uklapa u cjelokupan projekat, a kada sunce obasja baštu  restorana, prizor zaista djeluje veličanstveno. Posebnu draž nam daje taj osjećaj mira i romantike.

Iako se nalazimo u samom centru grada, Porto je ušuškan tako da nećete čuti gradsku buku, i možete potpuno uživati u vremenu koje provodite kod nas. Bilo da ste na kafi, na ručku sa porodicom ili prijateljima, ili pak proslavljate nešto, mi smo tu da učinimo boravak prijatnim.

Vrhunska usluga, sinonim za restoran Porto

Gostoljubivo i galantno osoblje koje vas dočekuje nasmijano je pravo osvježenje. Jako je važno da dobro poznaje ponudu, i zbog toga mi pridajemo specijalan značaj obuci koju svako od njih mora proći. Oni su odraz našeg poslovanja, i najviše zahvaljujući njima stičemo dobru ili lošu reputaciju.

Zato od prvog koraka, pa sve do odlaska, osjećaćete se kao zvijezda koja je tretirana sa velikim poštovanjem, a oni su unaprijed pripremljeni da odgovore na sva vaša pitanja i zahtjeve. Ukoliko obratite pažnju na njihove uniforme, zaključićete da najviše vremena posvećujemo urednosti i perfekcionizmu.

Vjerujemo da je svako od vas bar jednom u restoranu bio u prilici reći ,,pa tek sam došao, nisam imao vremena da odlučim, konobar je već prišao sa pitanjima”. Od našeg osoblja ćete dobiti maksimalno strpljenje, poštovanje vremena za odluku, poštovanje privatnosti, i naravno pomoć pri svakom odabiru.

Nakon toga, očekujte da budete uvaženi pitanjima da li je sve u redu, pa čak i počašćeni nekim slatkim dezertom kako bismo vam pokazali koliko nam značite.

Kada smo već pomenuli hranu, smatramo da djela naših kuvara dovoljno govore za sebe. Od najinteresantnijih kreacija, do najnespojivih kombinacija, sa nesvakidašnjim sočnim aromama koje ne možete pronaći svuda, naša jela su zaista glavni pečat Porto restorana.

Mi biramo samo najbolje osoblje koje u svakom momentu može ispuniti sve vaše želje kada je hrana u pitanju. Uživaćete u svakom zalogaju, koji je pripremljen sa puno truda i ljubavi da zadovolji kriterijume i onih sa najistančanijim čulom ukusa.

Ako uzmemo u obzir da je posjetiocima jako bitan faktor čekanje hrane, možemo reći da se trudimo da budemo najbolji u vrsti usluge koju pružamo.

Delikatesni ukusi

Kao ozbiljan restoran, trudimo se da svako jelo osim ukusa i izgleda, bude pripremljeno i servirano u što kraćem roku, kako bi užitak bio potpun. Od vaše recenzije jela umnogome zavisi zadovoljstvo naših kuvara, koji se trude da vas iznova oduševljavaju novim specijalitetima.

Najdelikatnije ukuse, za koje ste možda mislili da ne možete pronaći nigdje, restoran Porto smatra prilikom da vas očara.

Mi se ponosimo našim menijem koji je inspirisan lokalnim i evropskim varijacijama svježe ribe i morskih plodova. Kada govorimo o porcijama, želimo da razbijemo mitove da se u svim luksuznim restoranima služe male porcije hrane.

Iako većina ugostitelja i kuvara tvrdi da manja količina hrane na tanjiru izgleda elegantnije, mi smo mišljenja da ukoliko se sa posebnom pažnjom pristupi estetici, sve što poslužimo izgledaće kao pravo umjetničko djelo. Trudimo se da uskladimo količinu i  kvalitet.

Ugodno iskustvo je najbolja preporuka

Ukoliko tražite mjesto gdje ćete se uvjek osjećati dobrodošlo, gdje će svaki vaš zahtjev biti ispunjen na vrijeme, gdje vas osoblje tretira na naljubazniji način, a hrana je savršena, i sve to sa daškom mora, onda je restoran Porto pravo mjesto za vas.

Svaki naš posjetilac nam je bitan. Svakog dana mi unapređujemo naše poslovanje, i trudimo se da zauzmemo mjesto lidera u ugostiteljstvu, a najbolji pokazatelj za to ste nam vi, dragi gosti.

Svaki vaš dolazak i zadovoljstvo su za nas podstrek da nastavimo da opravdavamo vaše povjerenje. Tu smo da saslušamo svaku vrstu savjeta, dobronamjerne kritike, pa čak i one manje dobre, i uvažimo svaku riječ koju nam uputite. Godinama se ističemo po mnogo čemu, a na nama ostaje da vas u budućnosti iznenadimo sa još mnogo noviteta.

Još jedna misao koju bismo htjeli istaći jeste da se posebno radujemo dolasku ljeta i novim sunčevim zracima koji će krasiti našu baštu. Ukoliko nas do sada niste posjetili, priuštite sebi potpuni ugođaj i uvjerite se zašto smo unikatni.

Neka svaki vaš obrok bude sa stilom.